fég szerviz, mika 6e javítás, cirkó csere, konvektor javítás, konvektor szerelés, konvektor csere, , konvektor szerviz, konvektor szerelő, konvektor szerelés, konvektor javítás, konvektor üzembehelyezés, üzembe helyezés, fég javítás, fég szerviz, zugló, sashalom, mátyásföld, árpádföld, rákosszentmihály, budapest, budapesten, újpalota, újpest, vekerle, kispest, keresztúr, rákoskeresztúr, rákoskert, 16., 17., 18., 15., 14., 13., 11., 10., 9., 7., 8., 6., 4., 3., 20., kerületekben, nagyta

Bemutatkozás

gázipari felülvizsgálat

Nagy Péter

 

Nagy Péternek hívnak. 1990 óta dolgozom, mint egyéni vállalkozó. Budapesten élek, ezért főleg itt vállalok munkákat. Elsősorban a lakosságnak és társasházaknak dolgozom. Fő profilom a gázszerelés. Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálattal 2012. évben kezdtem el foglalkozni, mivel egy kormányrendelet kötelezővé tette a gáz műszaki biztonsági felülvizsgálatot minden gázfogyasztónak.  Gázszerelői igazolvány számom: G/003789/2012

Szervizpartnere vagyok a MPF Holding  FÉG konvektor gyártó társaságnak, a VARA FÉG gázkészülékgyártónak, a Technorgáz konvektor és MIKA-6 minicirkó gyártónak, valamint a KÁRPÁTY (Optimus) gázkészülék gyártónak.

Ügyfeleimmel jó kapcsolatot őrzök, és célom, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Kérem hívjon bizalommal, ha gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat, víz, gáz, duguláselhárítás vagy fűtésszerelési munkámmal segítségére lehetek!

Kérem tekintse meg a www.dugulastelharito.hu oldalamat. Ne feledje, ha eldugult a lefolyója, számíthat rám.

 

 

 

 

 

 

Szakmai...

6 hozzászólás “Bemutatkozás” bejegyzésre

 • Tóth József:

  Kedves Péter
  A 3 éve üzemelő Mika 6E minikazán eddigi kiváló működésében előállt a fórumain is többször említett erős zajosság.Az iszapleválasztó néhány koromszemcsét adott ki. Az annak idején üzembe helyezést végző szakember rövid szemle után kiderítette,hogy a kiegyenlítő tartály nyomása nem megfelelő,ezért mintegy 2,2 bar-ra felpumpálta.A zörgés elmúlt,a kazán folyamatosan, a megszokott módon működött,majd kb jó 2 óra hossza múlva előállt a zajosság,a nyomás újból 1,1 bar volt.
  Bízom benne,hogy jön a szerelő hamarosan,de szeretném rövid véleményét kérni.
  Egyben őszinte tisztelettel gratulálok jól érthető,sok ismerettel segítő honlapjához,és 2016-ra is sok sikert,sok elégedett megrendelőt kívánok Önnek.
  Tisztelettel:Tóth József Szolnok

  • x003577_db:

   Üdvözlöm!

   Nagyon valószínű, hogy a kazántest elkezdett eldugulni. A kazántestet géppel ki kell savazni, de ha az egész fűtési rendszert nem mossák át és vegyszerezik be, akkor ismétlődni fog a hiba. Fernox f1 megfelelő protektor!

   Nagy Péter

 • Nagy Szilvia:

  Tisztelt Uram! Nem tudom aktuális e meg az ön oldala, arra vonatkozó információt nem talaltam higy nem, de amennyiben nem ugy kérem hogy szíveskedjen frissíteni azt. Szükségem lenne egy vizszerelore, édesanyám telefonált es ön kinyomta majd SMS-t küldött hogy nem tudja felvenni es azota sem hivta vissza. Kérdésem: igy hogyan tud két órán belul kijönni? Szerencse hogy nem vészhelyzet all fenn mert ugy latszik Onre nem lehetne számítani. Udvozlettel: egy majdnem leendő ugyfel

  • x003577_db:

   Üdvözlöm!

   A honlapomon nincs szó víz szerelésről. A dugulás elhárítás oldalon ugyan szerepel, hogy akár 2 órán belül feltudom keresni, de az akár szó azért van benne, hogy érezhető legyen, ez nem biztos.
   Szerencsére olyan sok a hívás, hogy nem tudok minden megkeresésnek eleget tenni, ezért elnézést kérek.
   A fő profilom a gázszerelés. Kénytelen vagyok sokszor sms-be kommunikálni, mert különben egész nap csak a telefonomat kezelhetném.
   A leendő megrendelőnek persze ez sokszor nehézséget okoz, ezt tudom, de még is így tudok csak haladni.
   Sajnálattal,
   Nagy Péter

 • Nyári Éva:

  Kedves Péter!
  A remek, információ gazdag honlapja ragadott meg, amikor szakembert kerestem! És örömmel jelentem: a hír igaz!
  Ezen az oldalon próbálok köszönetet mondani a gyors szakszerű, megbízható munkájáért!
  Az ember reménykedik benne, hogy nem romlik el semmi a háztartásában, és nem lesz szüksége szakember segítségére, de ha mégis, úgy bizalommal fogom Önt keresni, ajánlani ismerőseimnek, barátaimnak!
  Sok elégedett ügyfelet, és minden jót kívánok Önnek!
  Üdvözlettel: Nyári Éva

Itt lehet hozzászólni !

 • 0
 • 718
 • 221
 • 1 048
 • 255
 • 8 490
 • 34 993
 • 527 532
 • 4 159 751
 • 534 322