Gáz MEO átadás-átvétel lépésről lépésre

Leírás a gáz MEO-ról a kivitelezés után.

MEO folyamata.

-Be kell jelentkezni és időpontot kell egyeztetni a helyi gázszolgáltató ügyfélszolgálatán  (Ott kell lennie a jóváhagyott gáztervnek, kéményseprői szakvéleménynek, be kell nyújtani a szerelői nyilatkozatot, megrendelőlapot, meg kell lennie az EPH nyilatkozatnak.)

-Az átadás átvételnél jelen kell lennie a kivitelezőnek, a megrendelőnek és a gázművek MEO-s emberének

– Megnézi, hogy a gázmérő kötése a szabályoknak megfelelően van e kialakítva.

– Megnézi, hogy a légellátás biztosítva van e gázkészülékeknek, a füstgázelvezetés a szabályoknak megfelelő-e.

– Megnézni, hogy minden a tervrajznak megfelelően lett e elkészítve. A tervrajzot is felülbírálhatja, ha azon a GMBSZ-el összeegyeztethetetlen hibát lát. (Ilyen a legritkábban fordul elő)

– Jegyzőkönyvezi a nyomáspróba, sikerességét.

– Megnézi, hogy a kéményseprői szakvélemény és az EPH megvan e. Kéri a nyomáspróba pumpa kalibrációs jegyzőkönyvét. Ott kell lennie a szerelői nyilatkozatnak, megrendelőlapnak, jóváhagyott tervrajznak.

– Ha minden rendben volt, akkor azt jegyzőkönyvezi 3 példányban és a kivitelezővel visszaszerelteti a mérőt. Felhelyezi a plombát.

 

 

Gáz műszaki biztonsági felülvizsgálat. Részletek ITT!

Gázszerelést vállalok teljes ügyintézéssel. Gázterv készítése, gázszerelés terv alapján, kéményseprői szakvélemény készíttetése ( ha szükséges),EPH szakvélemény, gáz MEO átadás.

Szakmai...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..